ΚΑΡΟΤΣΙ & ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BEBE CONFORT 6

Κωδικός: 140584520
|
ΚΑΡΟΤΣΙ & ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ BEBE CONFORT 6

580.00€


  • ΤΙΜΗ ΜΕ Φ.Π.Α.
  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.
(0 κριτικές)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Καρότσι παιδικό. Δυνατότητα τοποθέτησης πορτ-μπεμπέ. Ειδικός μηχανισμός που επιτρέπει την επιλογή κατεύθυνσης τροχών για σταθερή ή περιστρεφόμενη κίνηση. Κάθισμα ανατομικού σχεδιασμού , μεγάλη σημασία έχει δοθεί στη μελέτη και το σχεδιασμό του καθίσματος ,όσον αφορά τον τομέα της σωστής ανατομίας δεδομένου ότι η πρώτη ηλικία παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή μελλοντική διάπλαση τόσο του μυϊκού συστήματος όσο και των οστών της σπονδυλικής στήλης. Ανάκληση πλάτης σε 4 επίπεδα. Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων ρυθμιζόμενες σε 2 θέσεις, εργομομική λαβή ρυθμιζόμενη ώς προς το ύψος που σας επιτρέπει το χειρισμό με το ένα χέρι. Κλείσιμο πολύ συμπαγές με αναδίπλωση και αυτόματο κλείδωμα. Ρυθμιζόμενο σύστημα απόσβεσης κραδασμών και νέα ενοποιημένα πίσω φρένα που ενεργοποιούνται με μία μόνο κίνηση. Αποσπώμενη μπάρα και έξυπνος μηχανισμός ανοίγματος – κλεισίματος του καροτσιού στέκετε όρθιο.

Κάθισμα αυτοκινήτου με σύστημα αυξομείωσης των ζωνών ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού. Εργονομική λαβή μεταφοράς και διπλό κέλυφος για μεγαλύτερη απορρόφηση των κραδασμών και θερμική μόνωση προστατεύοντας έτσι το μωρό από κρύο και ζέστη. Αντιπυρικό ύφασμα με εύκολη αφαίρεση για καθάρισμα και ειδική αυτόνομη τέντα προστασίας από τον ήλιο.

Καρότσι κατάλληλο από νεογέννητο έως 3,5 ετών περίπου (0-15 kg)
Κάθισμά κατάλληλο από νεογέννητο έως 1 ετών περίπου (0-13 kg)
 
ΧΡΩΜΑΤΑ: Classic όπως εικόνα.
 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Καρότσι : Πλάτος 58cm, ύψος 97-107cm, μήκος 93cm.
Διαστάσεις κλειστού καροτσιού : πλάτος 35cm, μήκος 96cm και ύψος 38cm.
Βάρος 15,3kg.
 
Κάθισμα αυτοκινήτου : Πλάτος 44cm, ύψος 57cm, μήκος 70cm.
Βάρος 4,25kg. 
 
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Bebe Confort
 
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα.
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 8-10 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας.
 
ΓΕΝΙΚΑ: Παράδοση κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Σε αποστολές εκτός Αττικής παραδίδουμε τα εμπορεύματα αμπαλαρισμένα ή αμοντάριστα προς αποφυγή ζημιών.